Min Skola Gymnasiesärskolan Min Skola Östermalm - nära till djur och natur

Välkommen till Min Skola Östermalm

Min Skola Östermalm ligger vid Gärdet, centralt belägen samtidigt som vi bara är ett stenkast från Djurgårdens grönskande ängar och skog. Även den vackra Djurgårdskanalen ligger bara runt hörnet. Det är lätt att ta sig hit, både med buss och tunnelbana. Vi har en trivsam och harmonisk inomhusmiljö där eleverna känner sig välkomna och där alla får studiero. Vi tar också del av det utbud som finns i närområdet t.ex. Skansen, bibliotek, museer och affärsliv. Vi på Min skola är alla mycket engagerade i att ge eleverna maximal utveckling i sitt lärande samt det stöd de behöver.

Är du nyfiken på Min Skola Östermalm?

Du är självklart varmt välkommen att komma och besöka oss. Ta kontakt med  vår Yrkes- och studievägledare på telefon 08-400 289 44 eller via e-post mathias.qvarnstrom@min-skola.se

Om du vill följa oss lite närmare i vardagen kan du kika in på vårt Instagramkonto: @minskola.ostermalm

Bästa hälsningar,
Personalen och hundarna på Min Skola enhet Östermalm